Tandläkare Höör

Blogg om tänder & tandvård

Svensexor och akuttandläkare i Malmö

En akuttandläkare i Malmö vet hur viktigt det är att ha öppet när hjälpen behövs, och när man kommer så är lugna välkomnande lokaler och ett vänligt professionellt bemötande ett stöd.

Det skulle ju bli den sista helgen som ungkarl och det skulle firas ordentligt. Med bröllopet bara ett par dagar bort hade kompisarna trätt en säck över huvudet på honom och dragit iväg i båten ut till en ö. De hade lovat att det inte skulle bli för blött, men ut på sjön skulle man åka.

Alla var uppspelta och det skulle bli lite fysiska övningar med säckhoppning och annat oförargligt som man kan göra ute på en ö före grillkvällen. Men klippor är hala, särskilt när man har bråttom och inte ser sig för.

Han föll naturligtvis handlöst ner mellan båten och klipporna och slog munnen i relingen. Det mesta gick bra men läppen sprack och det hände visst något med ena framtanden. När det slutat blöda stod det klart att tanden lossnat. Det fanns bara en sak att göra och det var att söka akut tandvård i Malmö.

Akuttandläkare som har öppet löser det

Det är ju inget kul att gifta sig med sprucken läpp och bara en framtand. De la undan alla säckarna och styrde kosan mot stan istället. Lördag eftermiddag kunde det bli svårt att få hjälp.

Men när de letat lite fann de att akuttandläkaren hade öppet på helgen. Alla förstod att det var viktigt att få killen fin och det blev han. Han blev gift också.

3 Nov 2021