Tandläkare Höör

Blogg om tänder & tandvård

Tandimplantat i Östersund – slipp gluggar

Tandimplantat i Östersund är aktuellt för dig som av en eller annan anledning har förlorat en eller flera tänder. Du måste inte stå ut med gluggar i tandraden.

Det finns väl egentligen ingen anledning att hymla om det. Att bo i Östersund, eller Jämtland generellt, blir väldigt mörkt under vinterhalvåret. Och kallt. Många måste hitta metoder för att kunna hantera de dystra månaderna utan ljus och värme. Tyvärr kanske många väljer att söka tröst i sötsaker som godis, chips och läsk.

Sådant är naturligtvis inte bra för tänderna. Drar man det till sin spets riskerar till och med tänderna att trilla ur om man inte sköter om dem ordentligt i kombination med att äta massa socker. Men vilken tur då för alla i Jämtland att det finns möjlighet till tandimplantat i Östersund.

Tandimplantat året om

Nu ska det visserligen hinna gå väldigt långt om tänderna faktiskt ska trilla ut som ett resultat av snaskandet. Det är kanske troligare att man förlorar tänder för att man halkar på en isfläck på stan och trillar med framtänderna rakt ned i trottoaren. Men egentligen spelar det ingen roll hur det sker. Det viktiga är att veta att det finns en lösning.

Och det gör det. I Östersund. Det är specialister som sätter in tandimplantat, vilket ser ut och upplevs precis som vanliga tänder. En otrolig räddning för alla stackare som förlorar sina tänder under det mörka vinterhalvåret i norra Sverige. Ja, och även på sommaren förstås. Det går ju även att förlora tänder då också.

16 Oct 2022