Tandläkare Höör

Blogg om tänder & tandvård

En skön undersökningsstol hos läkaren

Under ett läkarbesök kan man få sitta i en undersökningsstol, likaså när man besöker tandläkaren. En sådan stol bör vara anpassad efter varje unik individ och vara skön för alla att sitta i.

Ni behöver inte göra så mycket mer än att köpa in nya undersökningsstolar till mottagningen. Dessa stolar ska vara flexibla och anpassade på ett sådant sätt så att alla människor kan sitta i dem. En bra undersökningsstol hos läkare eller tandläkare ska kunna gå att ändra på olika sätt för att den enkelt ska passa alla olika kroppar. Vi är alla olika. Och med våra olikheter så kommer det olika utseende och storlek på våra kroppar. Bredden på en undersökningsstol bör därmed kunna gå att anpassa så att alla olika kroppar kan få plats i den. Inkluderande, flexibel och anpassad bör en riktigt bra undersökningsstol vara.

En undersökningsstol som motsvarar era krav

På er nystartade mottagning så har ni gjort allt ni kan tänkas göra förutom att beställa undersökningsstolar. Ni kikar runt på vad det finns för olika modeller och hittar snart en som ni tror kommer passa. Det är en typ av undersökningsstol med alla finesser och egenskaper som ni eftersöker. Den är anpassad på ett vis så att den kommer vara bekväm för patienten såväl som för er som behandlar patienten ifråga. Den är höj- och sänkbar vid både ryggstöd och säte, samt har fotstöd där patienten kan lägga upp sina fötter och få det extra bekvämt. Undersökningsstolarna motsvarar alla era krav.

16 Apr 2022