Tandläkare Höör

Blogg om tänder & tandvård

Nytt utseende med tandimplantat i Malmö

Har du en oönskad glugg i munnen för att det fattas en tand, så finns det hjälp att få. Skaffa tandimplantat hos en skicklig tandläkare i Malmö, så får du en hel tandrad igen och vågar le på alla foton.

Det finns tandkliniker som gör en konstgjord tand på ett naturtroget sätt, så att den ser ut som den tand du har förlorat. Man kan till och med välja nyans på en sådan tand.Numera har tekniken gått framåt, och det finns många bra metoder. Tanden kan fästas i käkbenet med en titanskruv, och då sitter den garanterat fast. Du kan äta obehindrat och tugga med din nya tand. Fråga din tandläkare till råds, så kommer du säkert att kunna få ett passande tandimplantat i Malmö.

Väl beprövade metoder för nya tänder

Just metoden med titanskruv är extra bra, för titan växer ihop med käkbenet. Det finns folk som ersätter flera tänder på samma sätt, bara för att metoden är så bra. Även äldre satsar på sitt välmående och väljer ofta hellre titanskruv än tandprotes om det gäller de flesta tänderna.

Om du inte helt har förlorat tänder, utan att det finns en liten tandstump kvar, går det att bygga på tanden. Då gör man en krona, och tanden blir därigenom lika hög som de andra. Bryggor kallar man det när det gäller flera tänder. Vill du, kan du passa på och bleka dina övriga tänder och välja en ljusare nyans på de konstgjorda tänderna, men det är en smaksak.

23 Oct 2021