Tandläkare Höör

Blogg om tänder & tandvård

Nyinflyttad i Malmö och i behov av tandvård?

Som nyinflyttad till en ny stad finns det många saker man behöver tänka på. Att lista sig hos en tandläkare är en av dessa saker att komma ihåg. Tandvårdskliniker i Malmö finns det gott om.

Dina föräldrars gamla lägenhet i Malmö, som stått tom så länge, är nu din. Du har fått flytta dit och dina föräldrar har skrivit över lägenheten i ditt namn. Du bor nu i en ny stad i en ny lägenhet. Du känner i stort sett inte en enda människa här i stan. Du börjar ditt nya jobb på måndag.

Det är därför du har flyttat, för att utvecklas som människa och för att börja arbeta inom ett nytt område. Du tror att det kommer bli bra till slut, även om det nu känns mest konstigt att bo på nytt ställe utan några vänner eller familjemedlemmar runt omkring dig.

Viktigt att besöka tandläkaren

Du behöver ta tag i att lista dig hos en ny vårdcentral i veckan som kommer. Du ska också eftersända din post och göra en adressändring. Det har varit så himla mycket med flytten så du har visst glömt att göra det tidigare. Du behöver också leta efter en bra tandvårdsmottagning här i Malmö som du kan skriva in dig på.

Dina tänder är något du är stolt över och du missar aldrig ett besök hos tandläkaren. Tandvård är viktigt och du tar god hand om dina tänder på egen hand, men tandläkarbesök är precis lika viktigt.

Här kan du läsa mer om tandvård i Malmö: tandvårdmalmö.nu

20 Sep 2021