Tandläkare Höör

Blogg om tänder & tandvård

Imponera på dejten och vännerna med skalfasad i Stockholm

Du vill förstås se bra ut i ett ytligt samhälle. Desto bättre du ser ut desto bättre karriärmöjligheter får du. Säkra ett pärlvitt leende med skalfasad i Stockholm så är du redan där!

Bam! Du gick in på arbetsintervjun och fullkomligt dominerade och bjöd på dig själv och ditt pärlvita leende. Du fick i princip jobbet på plats! Sedan på vägen hem stötte du på en snygg kille. Du log när era blickar möttes och sedan var resten historia. Ett första intryck är så viktigt nuförtiden och du gör ett otroligt bra sådant om du kan smälla upp en pärlvit tandrad. Ju mer du ler desto bättre mår du men det kan förstås vara svårt att tvinga sig själv till att le när man tillhör tre espresso om dagen-klubben. Med skalfasader löser du dina problem med missfärgade tänder på ett lysande sätt.

Skalfasader av bästa kvalitet

När du skaffar skalfasad i Stockholm så får du bästa möjliga kvalitet med bästa service. Skalfasader är höljen av porslin som anpassas efter just dig och ditt bett för maximal komfort. Vid ingreppet som är smärtfritt så tas din hälsa på största allvar och du kommer inte att utsättas för metoder som leder till obekvämligheter längre fram. Skalfasader är en snabb process. Tandläkaren mäter och gjuter av dina tänder, dina skalfasader tillverkas av en tandtekniker till att passa dina specifikationer och sedan fästs de på dina originaltänder. Ditt bländande leende är bara en skalfasad bort.

23 Mar 2022