Tandläkare Höör

Blogg om tänder & tandvård

Få rätsida på smajlet med invisalign i Malmö

Glöm rälsen. Modern tandreglering är både osynlig och bekväm. Tandreglering med invisalign är det som gäller nu för tiden. Självklart finns det tillgängligt hos tandläkare i Malmö.

Även om Sverige stoltserar med gratis tandvård upp till 23 år finns det många som avböjde erbjudandet om tandställning i unga år. Fullt förståeligt. Att gå runt med räls var ingen biljett till popularitet på högstadiet direkt. Men med stor sannolikhet har du som prioriterade coolhet över raka tänder omvärderat det hela i vuxen ålder. Då kan det kännas skönt att veta att det finns ett bra alternativ, och att det hänt en del med tandreglering de senaste 20 åren. Invisalign är ordet på allas läppar (och bakom dem). Tandläkare i alla stora städer som Malmö erbjuder invisalign som en självklar del av sitt utbud. För dig som skulle vilja räta ut dina sneda gaddar är tiden definitivt kommen.

Tandreglering med invisalign syns inte, känns inte

Okej, lite känns det. Men jämfört med gamla tiders tandställningar känns det knappt alls. Och livet kan pågå precis som vanligt. I och med att skenorna som används vid tandreglering med invisalign är genomskinliga behöver du inte ställa in vare sig dejter, fotograferingar eller andra viktiga händelser bara på grund av att du håller på att reglera dina tänder. När du ska äta eller borsta dina tänder ska du till och med plocka ut skenorna, vilket nog kan gälla även det där första magiska hånglet med din nya dejt.

2 Nov 2021